مقالات
-
در مورد ماشین لباسشویی
ماشین لباسشویی یا ماشین رختشویی، وسیلهای است که برای لباسشویی به کار میرود.
قرار دادن پوشاک داخل آب به تنهایی باعث تمیزی آن نمیشود بلکه آب باید با فشار به الیافهای پارچه برخورد کند. اکثر ماشینهای لباسشویی با چرخاندن لباس درون غلطکهای فلزی پرآب این کار را انجام میدهند. جهت نفوذ عمیقتر آب درون پارچه و نیز زدودن چربیها و لکهها از مواد شوینده مخصوص ماشین لباسشویی استفاده میشود.
بیش تر ماشینهای لباسشویی خودکار هستند و با یک فرایند الکترونیکی کنترل میشوند. با استفاده از دکمه اتوماتیک برنامهای برای ماشین تنظیم میشود تا بر همان مبنا لباسها را با استفاده از آب گرم یا آب خنک یا ولرم تمیز کند. کارهای اصلی ماشینهای لباسشویی عبارتند از ترکیب آب سرد و گرم تا سطح دلخواه، تنظیم مدت زمان شستشو، آبکشی لباسها و خشک کردن محدود آب لباسها از طریق چرخاندن سریع آنها که برخی از ماشینهای لباسشویی لباسهای شسته شده را تا ۱۰۰٪ خشک میکنند.
محتویات
انواع ماشینلباسشویی
رایجترین گونههای ماشین لباسشویی خانگی عبارتند از ۱- ماشینهای لباسشویی سطلی که تنها دارای یک مخزن برای شستشوی لباسها هستند ۲- ماشینهای لباسشویی دوقلو (نیمهاتوماتیک دومخزنه) که دارای دو مخزن، یکی برای شستشو و دیگری برای آبگیری و خشککردن، هستند. ۳- ماشینلباسشویی تمام اتوماتیک که درب مخزن آنها ممکن است در جلو یا بالای ماشین باشد و پس از قرار دادن لباس و تعیین برنامه، کلیهٔ مراحل آبگیری، شستشو، آبکشی و خشککردن به صورت خودکار مطابق برنامه انجام میشود.
ساختار داخلی
موتور ماشینهای سطلی ممکن است از نوع قطب چاکدار یا خازنی باشد که از موتور قطبچاکدار تنها در حالتی استفاده میشود که موتور به صورت مستقیم (بدون تسمه) به دیگ وصل است و جهت چرخش آن قابل تغییر نیست (چپگرد و راستگرد ندارد). برخی از ماشینهای لباسشویی سطلی دارای المنتی برای گرمکردن آب نیز هستند، اما ماشینهای لباسشویی دوقلو به علت اینکه معمولاً دارای دیگ پلاستیکی اند در آنها از المنت گرمکن استفاده نمیشود. عمل خشککردن در ماشینهای دوقلو معمولاً به وسیلهٔ نیروی گریز از مرکز انجام میشود و دارای یک موتور جدا برای مخزن خشککن هستند. موتورهای ماشین دوقلو هر دو از نوع موتور های القایی آسنکرون تکفاز هستند و در برخی از آنها یک موتور القایی قطبچاکدار برای پمپ الکتریکی استفاده میشود. موتور شستشوی ماشینهای دوقلو با تسمه به دیگ وصل میشود و میتواند لباسها را در دو جهت بچرخاند که به تمیزتر شدن آنها کمک میکند، اما موتور خشککن به صورت مستقیم به مخزن خشککن اتصال مییابد و به همین علت سرعت این قسمت بسیار بالاست و برای جلوگیری از خطرهای احتمالی یک ترمز مکانیکی که با میکروسوییچ فعال میشود در آنها تعبیه شدهاست که با بازشدن در مخزن، موتور را خاموش و ترمز مکانیکی را فعال میکند. در ماشینهای دوقولو با استفاده از دو تایمر برنامهٔ تغییرجهت ماشین را تعیین میکنند، به این صورت که اگر تایمر ۱ فعال باشد، ماشین مدتزمان چرخش ماشین در هر جهت بیشتر خواهد بود (مثلاً ۳۰ ثانیه چپ، ۴ ثانیه توقف، ۳۰ ثانیه راست، ۴ ثانیه توقف) اما اگر تایمر ۲ فعال باشد مدت زمان چرخش ماشین در هر جهت کمتر میشود (مثلاً ۵ ثانیه چپ، ۷ ثانیه توقف، ۵ ثانیه راست، ۷ ثانیه توقف). دور آرام ماشین برای لباسهای ظریف در نظر گرفته شدهاست.
موتور
موتور ماشینهای لباسشویی رایج عموما آسنکرون، موتور دی سی یا اونیورسال است. موتورهای آسنکرون ممکن است دو سرعته و دارای دو سیمپیچ اصلی و فرعی باشند و برای راهاندازی نیاز به خازن راهانداز داشته باشند. در برخی از انواع ممکن است از موتورهای دیسی بدون زغال (روتور با آهنربای دائمی) استفاده شود. در صورت استفاده از موتورهای اونیورسال امکان کنترل سرعت با استفاده از کنترل ولتاژ وجود خواهد داشت.به علت وجود همین مزیت (امکان کنترل دور آسان با کمک بردهای الکترونیکی)، در ماشینهای لباسشویی اتوماتیک جدید از موتورهای یونیورسال بیشتر از موتورهای القایی استفاده میشود. این موتورها دارای سرعتهای بالا در حدود ۴۰۰۰ تا ۱۶۰۰۰ دور در دقیقه هستند. مهمترین عیب موتورهای اونیورسال از ناحیهٔ زغال آنهاست که به علت کوتاهشدن یا جمعشدن گرد و غبار بین زغال و کلکتور گیر مکانیکی رخ میدهد یا جرقه ایجاد میشود.
برای اندازهگیری سرعت، در انتهای آرمیچرموتورهای یونیورسال و گاهی در انتهای شفت موتورهای القایی یک تاکوژنراتوراستفاده میشود. تاکوژنراتور به یک برد الکترونیکی متصل است که وظیفهٔ کنترل دور موتور را بر عهده دارد
برای محافظت موتور در برابر اضافهبار از یک رله اورلوداستفاده میکنند. برای در نظر گرفتن گرمای استاتور رله را به صورت سری روی سیمپیچ استاتور نصب میکنند. در بعضی از موتورهای لباسشوییهای ال جی از موتور بدون تسمه استفاده شدهاست که در فروشگاه راسته بازارها به آنها موتور گیربکسی نیز گفته میشود و در اصل اینورتر دایرکت درایو نامیده میشوند. این نوع از موتورها خیلی بهتر از موتورهای یونیورسال است و در ساختارشان بر خلاف موتورهای قدیمی از زغال جاروسک و جارونگه دار استفاده نشدهاست و صدای خیلی کمی دارد. نسل جدید این موتورها به عنوان موتورهای بدون زغال یا BLDC امروزه توسط برخی از برندهای معروف دنیا به کار میرود از جمله شرکت شارپ که در بسیاری از لوازم خانگی خود از جمله ماشین لباسشویی از موتورهای (BLDC (Brushless DC Motor یا موتورهای بدون جاروبک (زغال) استفاده میکند. در این موتور به دلیل حذف زغال عمر موتور را تا ده سال گارانتی و از جهتی کیفیت شستشو در سطح بالایی حفظ میشود و صدای موتور هم به میزان بسیار زیادی کاهش مییابد. موتورهای BLDC به دلیل حذف جاروبک یا زغال موتور مانع از جرقه زدن موتور میگردند. وجود این زغال در موتورهای DC معمولی سبب مستهلک شدن و کاهش عمر موتور میگردد. ماشین لباسشویی شارپ با استفاده از موتور BLDC (اینورتر پیشرفته) کیفیت شستشو را تا حد بسیار زیادی بالا برده و از طرفی از انرژی کمی هم استفاده میکند.
موتور پمپ
در ماشینهایی که دارای پمپ تخلیهٔ آب هستند، الکتروموتور پمپ میتواند از نوع موتور قطب چاکدار یا القایی با روتورِ آهنربای دائم باشد.
جهت چرخش پمپهای قطبچاکدار ثابت است و به مکان و نحوهٔ قرارگرفتن حلقههای اتصالکوتاهشان بستگی دارد. باید توجه داشت که به علت وجود میدان نامتعادل مغناطیسی، این نوع موتورها گرمای بیشتری تولید میکنند و ممکن است نیاز به استفاده از یک رلهٔ اضافهبار برای حفاظت استاتور وجود داشته باشد.
موتور پمپهای القایی با روتور آهنربای دائم میتوانند در دو جهت گردش کنند. از این خاصیت برای زمانهایی که موتور بر اثر وجود مانع گیر کند میتوان استفاده کرد.
هیدوراستات
هیدرواستاتها سطح آب داخل ماشین را واپایی میکند و قابل تنظیم هستند. برخی از هیدورستاتها برپایهٔ فشار هوای داخل دیگ سطح آب را کنترل میکنند.هیدروستاتها از ۲ نوع الکترونیکی و مکانیکی ساخته میشوند که در هر ۲ مدل تنظیم سطح آب از طریق شلنگ هوایی که از دیگ اصلی به هیدروستات متصل میشود که البته ابتدا یک کپسول هوا در مسیر وجود دارد که شلنگ به کپسول هوا متصل است و با پر شدن مخزن فشار هوا وارد کپسول شده و با تحریک هیدروستات و فرمان هیدروستات به برد برق شیر برقی قطع میشود و بدینوسیله سطح آب دستگاه کنترل میشود. در هیدروستاتهای جدیدتر که همان الکرونیکی محسوب میشوند اکان تنظیم سطح آب نیز وجود دارد که با چرخش پیچ به سمت عقربههای ساعت سطح آبگیری بیشتر میشود.
خشککن
در ماشینهای تماماتوماتیک در پایان مرحلهٔ آبکشی، از تهویهٔ هوا یا یک سامانهٔ کندانسور دار برای خشککردن لباسها استفاده میشود.در پایان آبگیری آبکش به صورت چپ و راست حرکت میکند و هوای گرم از بین آنها گذرانده میشود.تهویهٔ هوا با استفاده از فن و هیتر انجام میشود و برای بیرونراندن هوای مرطوب نیاز به یک لولهٔ تخلیهٔ هوای جداگانه خواهد بود.در مدلهای کندانسوردار هوای مرطوب در داخل کندانسور سرد و رطوبت آن به مایع تبدیل و گرفته میشود. ساختمان یک کندانسور ساده میتواند از یک سطح یا دیوارهٔ آبپاش تشکیلشده باشد.
خشککن خودش ممکن است دارای تایمر ثابت یا اتوماتیک باشید، در خشککنهای اتوماتیک میزان خشکی لباسها توسط حسگرها اندازهگیری میشود و در زمان مناسب دستگاه خاموش میگردد.
برای چروکنشدن لباسها، پیش از پایان مراحل، برای مدتی خشککردن بدون حرارت انجام میشود. خشککنهای اتوماتیک با کنترل خودکار فرایند خشککردن مانع مچالهشدن و درهمریختگی لباسها میشوند.
نگهداری
تعمیر و نگهداری هر دستگاهی شرایط خاص خود را دارد، بخصوص دستگاههایی که دارای قسمتهای مکانیکی بیشتر و همچنین قسمتهایی که با آب و رطوبت در تماس هستن.
اولین نکته که حتماً باید دقت کرد جلوگیری از ورود هرگونه شی فلزی و اجسام سخت به داخل دیگ میباشد که بیشتر از جا ماندن کلید یا سکه داخل جیب اتفاق میافتد.
نگهداری ماشین لباسشویی در قسمت الکتریکی که توسط یک محافظ برق انجام میگیرد که دستگاه را در مقابل نوسانات برق محافظت میکند.
نگهداری قسمتهای مکانیکی و قسمتهای در تماس با آب:
شیر برقی:
شلنگ ورودی آب به شیر برقی دستگاه متصل میشود که این قطعه دارای یک فیلتر میباشد جهت جلوگیری از رسوبات و شن ریزه آب داخل دستگاه بسته به آب منطقه میانگین ۳ الی ۶ ماه یکبار فیلتر ورودی را تمیز کنید.
پمپ تخلیه:
تقریباً هر ۶ ماه یکبار فیلتر پمپ تخلیه را تمیز کنید در صورتی که دستگاه با ایراد عدم تخلیه مواجه شد ابتدا باید فیلتر تخلیه بررسی شود.
محفظه اصلی:
همیشه در پایان کار لاستیک دور درب با یک دستمال نرم باید خشک و تمیز شود و درب دستگاه حدالامکان تا ۲ ساعت باز گذاشته شود جهت خشک شدن داخل دیگ که با اینکار از بو گرفتن محفظه جلوگیری میشود.
در فاصله هر ۵ ماه یکبار ترکیب ۱ قاشق غذاخوری جوش شیرین و ۱ پیمانه سرکه سفید را با هم مخلوط و داخل دیگ دستگاه ریخته و یکی از برنامههایی را که دمای آب ۶۰ درجه دارد، انتخاب کنید تا دستگاه یک دور کامل خالی کار کند.
فناوری چرخش دوگانه
در برخی ماشینهای رختشویی پروانههای جداگانهای نصب شده که باعث ایجاد جریان تند آب در جهات گوناگون میشوند و این تأثیر شستشو را دو برابر میکند. به این نوع کارکرد، فناوری چرخش دوگانه گفته میشود. در این فناوری چرخش پروانههای درونی و بیرونی با سرعتهای گوناگون باعث ایجاد جریانی گردابمانند میشود که این جریان نیرومند تمیزی جامهها را افزایش میدهد.
ماشین لباسشویی هوشمند
ماشین لباسشوییهای هوشمند قابلیت شستشوی هوشمند و کنترل از راه دور را از طریق وای فای را دارند. با این امکان جدید به راحتی میتوان از خارج از منزل و با تلفن همراه، دستور آغاز شستشو را داد و بر تمام مراحل شستشو نظارت کرد.
یکی دیگر از ویژگیهای جالب در ماشین لباسشوییهای هوشمند، برنامه شستشوی هوشمند یا Auto Optimal Wash است. با فعال شدن برنامه «بهترین شستشوی اتوماتیک»، ابتدا چهار حسگر، اطلاعات مربوط به البسه موجود در ماشین، شامل اندازه، میزان چرک و آلودگی، مقدار آب و مواد پاککننده لازم را ارزیابی میکند. سپس بر اساس اطلاعات جمعآوری شده، مناسبترین برنامه شستشو شامل دما، میزان آب، زمان، تعداد آبکشی و سرعت گردش بهطور خودکار تعیین میشود. همچنین مخزن شوینده Auto Dispenser، بهطور خودکار و به مقدار لازم، مواد پاککننده و نرمکننده را در فرایند شستشو وارد میسازد و دیگر نیازی به پر کردن مخزن مواد شوینده برای هر بار شستشو نیست.
صفحه تمام لمسی و رنگی و برنامههای کاربردی مختلفی که روی آن نصب شده از جذابیتهای ماشین لباسشوی هوشمند است. ضمن این که فناوری Eco bubble به حل مواد پاککننده و ایجاد کف غلیظی که با سرعت بیشتر در پارچه نفوذ کند، کمک کرده و به خاطر نیاز کمتر به آب گرم، انرژی کمتری را در هر شستشو مصرف میکند.
در مورد ماشین ظرفشویی
امروزه ماشین ظرفشویی به یکی از پرکاربرد ترین وسایل در منازل و رستوران ها تبدیل شده است. ماشین ظرفشویی یک دستگاه مکانیکی برقی است که برای شستن و تمیز کردن ظرف ها و وسایل خوردن و آشامیدن به کار میرود. از ماشین ظرفشویی در رستوران ها و آشپزخانه های منازل استفاده میشود و کمک می کند تا بدون زحمت، حجم بالایی از ظروف را با سرعت بالا بشویید
تاریخچه
نخستین ماشین ظرفشویی را یک زن ثروتمند به نام جوزفین کاکرن در سال 1886 اختراع کرد و آن را در نمایشگاه جهانیِ شیکاگو در ۱۸۹۳ به نمایش گذاشت.
انواع ماشین ظرفشویی
- ماشین ظرفشوییِ توکار که داخل کابینت نصب میشود و قابل جابهجا کردن نیست.
- ماشین ظرفشوییِ رومیزی و سبک قابل جابهجا شدن هستند و تنوع رنگیِ بسیار بالایی دارند.
- ماشین ظرفشویی ایستاده برای حجمهای بالاترِ ظروف مورد استفاده است و درست مثل ماشین لباسشویی به جایگاهی در آشپزخانه برای نصب شدن نیاز دارد.
عملکرد ماشین ظرفشویی
برای استفاده از ماشین ظرفشویی کاربر ابتدا دستگاه را روشن می کند و تنظیمات لازم را به دستگاه اعمال می کند، سپس با فشردن دکمه شروع ظرفشویی شروع به کار می کند. زمانی که دستگاه فرآیند شست و شو را آغاز می کند ابتدا آب از مخزن نمک عبور کرده و وارد حوضچه می شود، سپس این آب توسط پمپ در دستگاه به گردش در می آید و توسط بازوهای آبپاش با فشار بالا بر روی ظروف پاشیده می شود تا ظروف کاملا تمیز شوند. پس از تمیز شدن ظروف آب کثیف تخلیه شده و در صورت فعال بودن گزینه خشک کن دستگاه با گرم کردن محیط ظروف را خشک می کند و عملیات شستشو به پایان می رسد.
انواع شوینده ماشین ظرفشویی
- قرص ماشین ظرفشویی جهت شستشو و تمیز کردن ظروف بدون نیاز به مواد شوینده دیگر.
- نمک مخصوص جهت کاهش سختی آب.
- مایع جلا دهنده که به دلیل حالت براقی که روی ظروف ایجاد میکند مورد استفاده قرار میگیرد.
- بوگیر ماشین ظرفشویی برای از بین بردن بوی بد ماشین ظرفشویی.
- خشگیر ماشین ظرفشویی برای جلوگیری از خش و خط افتادن ظروف.
- پودر ماشین ظرفشویی که میتواند جایگزین قرص ماشین ظرفشویی بشود.
- جرم گیر ماشین ظرفشویی برای جلوگیری از رسوب آهک در ماشین ظرفشویی.
بخشهای گوناگون
- مخزن: یا از جنس پلاستیک است یا از جنس استیل (فولاد ضد زنگ)
- قفسه: دارای اندازههایی گوناگون برای ظرفها با اندازههای گوناگون است.
- فیلتر غذا: گاهی بازماندهٔ غذاها برای آنکه بتواند خارج شود، نخست آسیاب و سپس همراه با آب خارج میشود.
- آبگرمکن: آب گرم، کار شستوشو را بهتر میکند.
- سوراخهای آبفشان: سوراخهایی هستند که آب از راه آنها با فشار بیشتری خارج میشود و شستوشوی بهتری انجام میشود.
- خشک کن: ظرفها را خشک میکند و برق زیادی هم مصرف میکند.
- بخش الکترونیکی: برای برنامه دادن و شستوشوی هوشمند است.
-
معرفی دو کمپانی معتبر در راستای تولید لوازم خانگی
بنا نهاده | ۱۸۸۳ |
---|---|
بنیانگذاران | امیل راتناو |
از بین رفته | ۱۹۹۶ |
دفتر مرکزی | برلین، پسینتر فرانکفورت،آلمان |
محدودهٔ فعالیت | جهانی |
تعداد کارکنان | ۱۱ هزار نفر (۱۹۹۵) |
وبگاه |
WWW.AEG.COM
|
آاگ (به آلمانی: Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft AG) (اختصاری AEG) به معنای «شرکت برق عمومی» یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده تجهیزات الکتریکی در جهان بود که در سال ۱۸۸۳ به دست امیل راتناو (به آلمانی: Emil Rathenau) در برلین بنیان گذاشته شد و در سال ۱۹۵۱ دفتر مرکزی آن به فرانکفورت منتقل شد.
این شرکت در سال ۱۹۶۷ به شرکت تابع خود تلفنکن آ.گ ملحق شد و شرکت جدید آ.اِ.گ-تِلِفونکِن را به وجود آورد. در سال ۱۹۸۵ شرکت دایملر-بنز، شرکت آ.اِ.گ-تِلِفونکِن را خریداری نمود،و در سال ۱۹۹۶ با این شرکت کاملاً یکپارچه شد و تحت نام دایملر-بنز آ.گ. در آمدند، بخشهای باقیماندهٔ آ.اِ.گ به دایملر-کرایسلر-هوا فضا که از شرکتهای وابسته دایملر-بنز بود و ادترنز الحاق شدند.
نام تجاری AEG در سال ۱۹۹۶ توسط الکترولوکس تصاحب شد و از سال ۲۰۰۵ در بعضی محصولات این شرکت استفاده میشود، نام تجاری آ.اِ.گ همچنین توسط شرکای گوناگون، الکترولوکس تحت “برنامهٔ همگانی صدور مجوز نام تجاری” شرکت الکترولوکس کسب مجوز شدهاست.
تاریخچه
امیل راتناو در سال ۱۸۸۳ شرکت “آلمانی برق ادیسون ” را در برلین تأسیس نمود. این شرکت به شرکت آ ا گ در سال ۱۸۸۷ تغییر نام یافت. در ابتدا درگیر تولید تجهیزات الکتریکی (مانند لامپ، موتور و ژنراتور) شد، شرکت خیلی زود در سیستمهای انتقال برق AC وارد شد. در سال ۱۹۰۷ پتر بهرنس به عنوان مشاور هنری AEG منصوب شد. این امر منجر به ایجاد اولیه هویت سازمانی این شرکت با محصولات و به اشتراک گذاری تبلیغات ویژگیهای طراحی مشترک گشت.
شرکت در نیمه اول قرن ۲۰ ام گسترش یافت، و با تعدادی از اولینها و اختراعها در مهندسی برق معتبر گردید. در همان دوران وارد بازار خودرو و هواپیما شد. تجهیزات برقی که برای راهآهن در این زمان تولید شد، شروع سابقهای طولانی در امر تأمین تجهیزات الکتریکی حمل و نقل ریلی آلمان شد.
پس از جنگ جهانی دوم، آ ا گ کسب و کار خود را در بخش شرقی آلمان از دست داد. پس از ادغام در سال ۱۹۶۷ این شرکت به آ.اِ.گ-تِلِفونکِن تغییر نام داد. آ ا گ مشکلات مالی فراوانی را در طول سالهای ۱۹۷۰ تجربه نمود، و در نتیجه برخی از دارایی خود را فروخت. در سال ۱۹۸۳ بخش لوازم الکترونیکی مصرفی Telefunken Fernseh und Rundfunk GmbH فروخته شد. در سال ۱۹۸۵ این شرکت دوباره نام AEG را توسط دایمار-بنز بدست آورد. قسمتهای باقی مانده در درجه اول مربوط به توزیع و انتقال برق و فناوری موتور الکتریکی بود. تحت مالکیت دایملر بنز، شرکتهای تشکیل دهنده AEG در نهایت در سال ۱۹۹۵ بخشی از شرکت جدید ادترنز تبدیل شدند. الکترولوکس، که در حال حاضر حق استفاده از مجوز نام تجاری آ ا گ را در بخش لوازم خانگی AEG از سال ۱۹۹۴ به دست آوردهاست.
روبرت بوش گ ا م ب ها، یا به مختصر بوش (به آلمانی: Robert Bosch GmbH) یک شرکت بر پایه فناوری است که در سال ۱۸۸۶ توسط روبرت بوش در شهر اشتوتگارت آلمان بنیان نهاده شد. این شرکت بزرگترین تأمینکننده لوازم خودکار در جهان است. دفتر مرکزی این شرکت، در شهر گرلینگن در آلمان قرار دارد.
با فعالیت در حوزه فناوریهای خودکار و صنعتی، کالاهای مصرفی و فناوریهای ساختمانی، این شرکت در سال ۲۰۱۰ فروشی معادل ۴۷٬۵ میلیارد یورو داشت که با رشدی معادل ۲۷ درصد در سال، سریعترین رشد سالانه را در تاریخ ۱۲۵ ساله خود ثبت کرد.
تاریخچه
بوش در سال ۱۸۸۶ توسط رابرت بوش در اشتوتگارت آلمان تأسیس شد. تا سال ۱۸۹۱ تعداد همکارانش در کارگاه وی به ۱۵ نفر رسید اما در همان سال تمام سرمایه بوش به پایان رسید؛ سعی کرد با قرض کردن پول از مادرش، دریافت وام بیشتر از بانک شرکتش را نجات دهد اما تا سال ۱۸۹۲ به مرز ورشکستگی رسید.
شکستهای بوش
در ۱۰ سال ابتدا ایجاد شرکت، رابرت بوش دچار مشکلات متعددی بود. اگر وی از پس این مشکلات در آن زمان برنمیآمد اکنون شرکت بوش وجود نداشت. در مقابل چنین مشکلات او هیچگاه خود را نباخت، خوشبینی و تشنگی به علم و دانش در نهایت باعث موفقیت وی شد. او خیال پرداز نبود. زمانی که در سال ۱۹۰۰ تصمیم گرفت کارخانه خود را تأسیس کند قصد داشت ۲۰۰ نفر در کارخانه اش کار کند. در ابتدا کار ۳۰ نفر را به کار گرفت. چنین کاری را بر اساس این باور شروع کرد که میتواند قسمتی از ساختمان جدید را اجاره دهد. به هر حال او به خوبی میدانست که به تنهایی نمیتواند کل ۱۰۰ نفر ظرفیت کارخانه خود را پر کند.
با آنکه دید خوبی نسبت به آینده داشت و برنامه مناسبی چیده بود اما وی دربارهٔ این موضوع کاملاً اشتباه کرده بود. تا پایان سال ۱۹۰۸ میلادی رابرت بوش موفق شد ۵ ساختمان به همان اندازه را پر کند و کارکنان شرکتش به هزار نفر رسید.
برنامهریزی دقیق رابرت
دلیل موفقیتهای پی در پی رابرت بوش برنامهریزیهای دقیق و حساب شده وی بود. پس از برگشت رابرت از سفرش به ایالات متحده آمریکا و بریتانیا در سال ۱۸۸۶ او میدانست که باید به سرعت شرکتش را تأسیس کند تا پیش از ازدواج با نامزدش، آنا کایسر، بتواند کارش را آغاز کند. با چنین تصمیم وی سریع به دنبال کارگاه، مکان مناسب، کارگر، مکانیک گشت تا بتواند کار خود را آغاز کند. در همین حال او مجبور شد کارش را ۴ روز به تعویق بیاندازد. با وجود آنکه او آماده بود کار خود را در ۱۱ نوامبر، ۱۸۸۶ آغاز کند، تا ۱۵ نوامبر مسئولین، اجازه تأسیس را به وی ندادند.
پیش از گشودن کارگاهش، رابرت بوش، با در دست داشتن یک نامه پیشنهاد، در سن ۲۳ سالگی به ایالات متحده سفر کرد که چنین امری برای یک اروپایی در آن سن و سال بسیار شگفتآور بود. در ایالات متحده وی به عنوان مکانیک نزد ادیسون و برگمن کار کرد که باعث شد ایدههای بسیاری به او بدهد که با این ایدهها به کشور خود بازگشت. در آن زمان مهندسی برق در ایالات متحده نسبت به اروپا پیشرفت بیشتری داشت؛ فناوریهای برقی از جمله نورافکنی، سیستم زنگ، نصب تلفن، در ایالات متحده بیشتر رواج داشت. با چنین ایدههایی رابرت تصمیم گرفت چنین فناوریها را به اروپا نیز وارد کند و آینده خود را با چنین فناوریهای ایجاد کند. با آنکه او یک مکانیک دقیق بود، آینده خود را در مهندسی برق میدید.
در آن دوره برقرسانی به اشتوتگارت، که بوش قرار داشت، سرعت آهستهای داشت. با مذاکرات بین مسئولین مربوط اولین خطوط برقرسانی در سال ۱۸۹۵(میلادی) ایجاد شد. پیش از آن تمام ابزار و وسائل برقی به یک سیستم داخلی تولید برق وابسته بودند. به همین علت شروع مهندسی برق بوش با تأخیر مواجه شد. رابرت مجبور بود تا ورود برق به شهر، یکی یکی کارهای کوچک را بر عهده بگیرد و هرآنچه را که مشتریهایش درخواست کند برآورد کند. زمانی که برق وارد شرکت او شد، رشد شدید شرکتش آغاز شد. با ورود برق هر خانمان و شرکتی که نیاز به برق داشت باید قرارداد دائمی با تأمینکننده برق میبستند که در نهایت نیاز به نگهداری لوازم برقی نیز مورد نیاز است.